Foto Indeks

  • Zogjtë ushqehen në Prishtinë në një ditë të ftohtë prilli. Foto: Blerim Uka
  • Pro Biznes Panairi, po mbahet sot dhe do të vazhdoi të mbahet edhe nesër në Sheshin “Nënë Tereza” në Prishtinë  
  •  Kulmet e shtëpive “zbardhohen” nga bora Foto: Blerim Uka

Lajmet më të lexuara në 48 orët e fundit

-->


Jobs


Opinione

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2014 Portali Indeksonline.