Lajmet më të lexuara në 48 orët e funditOpinione

  • Xhihadizmi, një “fe” e re Shkruan: Claudio Lo Jacono

    SHBA-ja dhe Franca kanë vendosur të mos përdorin më shprehjen “Shteti Isla...

  • Çka është protesta? Shkruan: Jakup Krasniqi

    Disa njerëz, në mesin e tyre edhe intelektual tek ne, janë shumë interesant! Os...

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2015 Portali Indeksonline.