Lajmet më të lexuara në 48 orët e funditOpinione

  • UNESCO Shkruan: Ylber Vokshi

    Anëtarësimi I Kosovës në UNESCO ( United Nations Educational, Scientific and Cul...

  • Konflikti është hapë, ndërgjegja thërret! Shkruan: Halit Krasniqi

    Pozita nuk do të duhej të injorojë pasojat nga kjo strategji konfliktuoze e opozit&eu...

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2015 Portali Indeksonline.