Lajmet më të lexuara në 48 orët e funditJobs

Opinione

  • Reflektimet e Ramazanit në Dituri Shkruan: Dr. Shefqet Krasniqi

    Nuk ka dyshim se Ramazani është sezoni më i mirë dhe më i begatshëm p&...

  • Urrejtja maqedonase Shkruan: Emin Azemi

    Sipas logjikës policore maqedonase, çdo i dyti qytetar shqiptar, sidomos gjinia femë...

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2014 Portali Indeksonline.