Foto Indeks

  •  Kulmet e shtëpive “zbardhohen” nga bora Foto: Blerim Uka
  • Pamje me borë në një fshat të Gjakovës 
  •  Bora në fshatin Dubravë Foto: A.V.

Lajmet më të lexuara në 48 orët e fundit

-->


Jobs


Opinione

  • Tragjedia greke dhe dramatizimi shqiptar Shkruan: Esheref Haxhiu

    Ndodh shpesh që nxënësit që hetojnë se kanë prirje për t’u ...

  • PSEUDJA! Shkruan: Qazim Azemi

    “Dhe fuqia jonë si popull i lirë rritet nga refuzimi i gatishmërisë pë...

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2014 Portali Indeksonline.