Lajmet më të lexuara në 48 orët e funditOpinione

  • Ça ke ti Blush? Shkruan: Marsida Kruja

    Mbase mora shumë guxim duke tu drejtuar por thonë se njerëzit shkruajnë më ...

  • Krijimi i grave udhëheqëse Shkruan: Rezarta Delibashzade

    Rrëfimi i Annneas dhe Zoricës, dy gra të suksesshme në biznes, njëra nga Ko...

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2015 Portali Indeksonline.