Foto Indeks

  • Në qytetin e Podujevës ka filluar të bie borë  Foto: 15.04.2014
  •  Çadrat rikthehen në Prishtinë Foto: Blerim Uka
  • Banorët e një fshati në Skenderaj duke pastruar vullnetarisht ambientin 

Lajmet më të lexuara në 48 orët e fundit

-->


Jobs


Opinione

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2014 Portali Indeksonline.