Lajmet më të lexuara në 48 orët e funditJobs

Opinione

  • Terrorizmi Krishterë ! Shkruan: Adhurim Gashi

    Duke parë se në ditët e sotëme gjithmonë po flitet për terrorizmin isl...

  • Drejtësia e pa-drejtë Shkruan: Andi Haxhiu

    Para çdo ndeshjeje të Champions League-së ulem dhe shijoj analizat e gazetarëv...

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2014 Portali Indeksonline.