Kursi valutor

Nga:
Shuma:
Ne:
Shuma:

Këmbimi valutor

 • EUR 1
 • USD
 • GBP
 • CHF
 • YEN
 • Nr. fl.ngaStatusi
 • TK1017Istanbul - AtaturkSCHEDULED 08:05
 • LX1430GeneveSCHEDULED 08:31
 • ST1748MunichSCHEDULED 09:08
 • WK402ZurichSCHEDULED 08:52
 • EZS1187Basel - MulhouseSCHEDULED 09:14
 • Nr. fl.përStatusi
 • PC854Istanbul - Sabiha GokcenTAKE OFF 06:39
 • 6Y411Basel - MulhouseTAKE OFF 07:11
 • OS770ViennaTAKE OFF 07:16
 • JP758StuttgartSCHEDULED 08:00
 • TK1018Istanbul - AtaturkSCHEDULED 09:05
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo

 • Të fundit
 • Më të lexuara
 • Më të komentuara

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2016 Portali Indeksonline.