0
23:07 / E hënë, 30 Nëntor 2015
Shkruan: Jeton Kryeziu

Para 16 vjetësh ishim të gjithë të bashkuar për një çështje. Kishim mendime të ndryshme rreth mënyrës të luftës, paqësore apo të armatosur, por gjithsesi ishim të bashkuar. Të bashkuar si shqiptarë, që nga Shqipëria deri në Maqedoni, që nga Mali i Zi deri në Preshevë dhe Kosovën në mes. Atëherë na bashkonte lufta për drejtësi, liri dhe barazi. Luftonim për çështjen e popullit shqiptar. Fatkeqësisht, kjo ndjenjë, ky vullnet për Shqiptarizëm erdhi duke u shuar. Nëse dje fituam luftën, sot jemi duke humbur betejën për drejtësi, liri dhe barazi. Por, ajo që mu...

›› lexo më shumë
0
18:17 / E hënë, 30 Nëntor 2015
Shkruan: Ismet Kryeziu

Kolegët tu nga opozita po arrestohen dhe për këtë nuk po rezistojnë fare. Ata po ju binden institucioneve shtetërore, prokurorisë dhe policisë, pavarësisht...

›› lexo më shumë
0
17:00 / E diel, 29 Nëntor 2015
Shkruan: Ilir Murtezi- Tërpeza

I nderuar z. Veseli,  I nderuar deputet, Vota ime është e shenjtë për mua por edhe shumë e shtrenjtë për Ty! Vota ime të ka dërguar aty te më p...

›› lexo më shumë
0
12:11 / E diel, 29 Nëntor 2015
Shkruan: Andi Bushati

​Ndoshta sot ka shumë njerëz që mendojnë se Albin Kurti e meritonte të shkonte ne burg. Se ai nuk mund të godiste me gaz lotsjellës në sallan e parlamentit t&...

›› lexo më shumë
  • Të fundit
  • Më të lexuara
  • Më të komentuara
Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2015 Portali Indeksonline.