Shoqërimi

Bir, pse nuk shoqërohesh më me Lorikun?
Mami, a do të shoqëroheshe ti me dikë që pi alkool, duhan e marihuanë?
Jo!!!
Epo, as ai nuk rri me mua…

Komshijet e “ndershme”

Çfarë ke kështu e dashur, je sëmurë?

- Jo, por pse pyet?
- Pashe doktorin qe doli nga shtëpia jote ne mëngjes dhe mendova…
- Edhe pastaj? Nga shtëpia jote kane dale tre ushtare, por unë s’të pyeta nëse ka nisur lufta…

in GIRL

in BOY

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2016 Portali Indeksonline.