• Të fundit
  • Më të lexuara
  • Më të komentuara

Filmat që shfaqen në kino ABC

  • "ELYSIUM"

    Në ora 22:00 "ELYSIUM " PREMIERE BOTERORE Zhanri: Aksion/Aventure, Sci-Fi/Fantasi. 1 ore 49min...

  • "PERCY JACKSON: SEA OF MONSTERS - 3D

    Në ora 20:00 - "PERCY JACKSON: SEA OF MONSTERS - 3D PREMIERE BOTERORE Action/Aventure, Fantazi...

Indeksonline TV

Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

© 2010-2016 Portali Indeksonline.